Alkuperä Keltainen merisuola: Keltainen merisuola louhitaan Ranskassa, Bretagnessa. Suola on erittäin rikas mineraaleista ja magnesiumista. Suolassa on suuria harmaita kiteitä. Vaaleanharmaa väri syntyy mineraalien imeytymisestä suolapellon savesta. Valmistusprosessi Keltainen merisuola. Louhinnan jälkeen suola kuivataan, mutta ei täysin. Suola säilyttää noin 5 % kosteutta, mikä vaikuttaa sen luonteeseen. Terveysominaisuudet Tuote ja käyttötarkoitukset: Keltainen merisuola sisältää erittäin tärkeää mineraalia, magnesiumia (koska sitä ei pestä), joka pitää verenpaineen alhaisena. Se stimuloi mahalaukun happotuotantoa. Mahahappo on välttämätöntä hyvälle ruoansulatukselle. Keltainen merisuola auttaa sinua imeyttämään vitamiineja paremmin. Varmista, että syöt päivittäin riittävästi terveellisiä rasvoja.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsulfaatin jauheena, kiteinä elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeissa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. Teollisissa sovelluksissa erikoistyyppisiä käytetään jäljelle jäävän veden poistamiseen pääasiassa nestemäisistä orgaanisista materiaaleista.
CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8
EINECS 231-298-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
{"-Gut haftende Abdrücke":"-Hyvin tarttuvia painatuksia","-Soliplattenkissen":"-Soli-levypatjat","1000 ml/g":"1000 ml/g","-Jogurtdeckel":"-Jogurttikannet","Anwendungszweck:":"Käyttötarkoitus:","Stmepelfarbe 8480FP P":"Stempelfärgi 8480 FP/P","-Farbkräftig":"-Väri voimakas","-Frei von Schwermetallen":"-Raskasmetallivapaa","-Automatische Stempelungen: Systeme mit Farbwanne":"-Automaattiset leimaukset: järjestelmät värialtaalla","50 ml/g":"50 ml/g","Eigenschaften:":"Ominaisuudet:","-Gummirollen":"-Kumirullat","-Glasflaschen":"-Lasipullot","-Plastikbeutel":"-Muovipussit","Gebindegröße:":"Pakkauksen koko:","Verdünner Nr. 425":"Laimennin nro 425","Gummi, Fotopolymere":"Kumi, fotopolymeerit","Niedrig viskos – 15 Sekunden":"Matala viskositeetti – 15 sekuntia","Preis: für Ihre Anfrage betreffend Preise zu diesem Artikel verwenden Sie bitte unser Kontaktformular oder legen Sie diesen Artikel in die Merkliste für spätere Anfragen!":"Hinta: kysyessäsi tämän tuotteen hintoja, käytäthän yhteydenottolomakettamme tai lisää tämä tuote toivelistalle myöhempiä kyselyjä varten!","-Lebensmittelverpackungen aus Holz":"-Puusta valmistetut elintarvikepakkaus","Farben:":"Värit:","-Migrationsarme Farbstoffe":"-Matalasti siirtyviä väriaineita","250 ml/g":"250 ml/g","Stempelkissen:":"Leimasinpatjat:","-Filzplattenkissen":"-Huopalevypatjat","Stempelmaterial:":"Leimasinmateriaali:","-Filzrollen":"-Huoparullat","Pigmentiert: schwarz":"Pigmentoitu: musta","Viskosität:":"Viskositeetti:","Trocknungszeit:":"Kuivumisaika:","Ca. 20 Sekunden (Metall)":"Noin 20 sekuntia (metalli)","Die Lebensmittelfarbe Coloris 8480 FP/P ist eine schnell trocknende, pigmentierte Stempelfarbe zum Bedrucken von Lebensmittelverpackungen.":"Elintarvikeväri Coloris 8480 FP/P on nopeasti kuivuva, pigmentoitu stempelfärgi elintarvikepakkausten painamiseen.","-Lebensmittelverpackungen aus Metall":"-Metalliset elintarvikepakkaus","-Milchkartons":"-Maitopurkit","-Lebensmittelverpackungen":"-Elintarvikepakkaus","-Deckende Abdrücke":"-Peittäviä painatuksia","Verdünnung:":"Laimentaminen:"}
L-Valiini kuuluu kahdeksaan välttämättömään aminohappoon, joita kehosi ei voi itse tuottaa. L-Valiini vahvistaa hermoratoja ja ravitsee lihaksiasi. Erityisesti urheilijoilla on fyysisen aktiivisuuden vuoksi kohonnut päivittäinen tarve. Myös lihassolujen rappeutumisen tai motoristen häiriöiden yhteydessä L-Valiinia käytetään. Lääkinnällisessä käytössä L-Valiini on osa infuusioita tai keinotekoista ravintoa.
Käyttö: L-Valiini liukenee hyvin veteen ja muihin nesteisiin. Sekoita vain ja nauti ruoastasi tai juomastasi.
Tuotteen ominaisuudet: Gluteeniton, Laktoositon, Vegaani
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumkarbonaattia jauheena, rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeissa sitä käytetään happosäätelijänä, paakkuuntumisen estäjänä ja magnesiumin rikastamiseen.
Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään lasikeraamien ja emaljien tuotannossa sekä virtaushäiriöiden ehkäisyyn.
CAS 12125-28-9 / 39409-82-0
EINECS 235-192-7
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovellusten kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsitraattia jauheena, mikronisoituna jauheena ja rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeiden sovelluksissa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5
EINECS 222-093-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkiglukonaattia jauheena, hienona granulaattina lääketeollisuuden laatuvaatimusten mukaisesti ja ravintolisänä.
Lääketeollisuudessa sitä käytetään sinkin puutteen hoitoon.
Elintarvikealalla sitä käytetään sinkin rikastamiseen.
CAS 4468-02-4 (vapaa w.)
EINECS 224-736-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkibisglycinaatteja jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisille.
Bislgycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikekäytössä niitä käytetään sinkin rikastamiseen.
CAS 14281-83-5
EINECS 238-173-1
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa Magnesium Bisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena sekä ravintolisille. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikekäytössä sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 14783-68-7
EINECS 238-852-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovelluksen kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.